28.11.06

ELECCIÓ DE CANDIDATS



Vaig començar este blog amb un post sobre la presentació de la meua candidatura per ocupar el número 2 de la llista electoral per la circumscripció de València, a les properes eleccions autonòmiques. Ara, s’ha culminat el procés amb la celebració, dissabte passat, del Consell Nacional del BLOC que va triar els candidats al primer i segon lloc per les circumscripcions de Castelló i Alacant i els candidats al segon i tercer lloc de la circumscripció de València.
Els companys Josep M. Pañella i Vicent Coll van ser elegits per la candidatura de les comarques del nord i Dimas Montiel i Vicent Llobell per les del sud. Jo mateixa i Tomàs Pérez vam estar elegits per la circumscripció de València; tot açò després que, el 30 de setembre passat, elegirem el nostre Secretari General, Enric Morera, com a candidat a la Presidència de la Generalitat. A tots, la meua enhorabona.
En tota esta conjuntura, vaig aconseguir 120 avals de les companyes i companys del Consell Nacional, i a tots ells i totes elles vull donar-los les gràcies. També, a la totalitat dels membres del Consell Nacional que dissabte van participar en les votacions; no puc imaginar-me res més democràtic.
Estos dies, estem immersos en les negociacions amb Esquerra Unida, Els Verds del P.V. i Els Verds-Esquerra Ecologista per tal de tancar una coalició electoral, i puc dir a hores d’ara que anem avançant. L’objectiu del canvi polític al nostre País està, així, més a prop.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Unes grans candidatures per Castelló i Alacant i un gran pacte. A qué jugueu, a enfonsar-nos?

Anònim ha dit...

Enhorabona, Pepa, per la teua elecció. I també a tu i als companys que heu negociat el pacte, felicitats.
Ara si tirarem al PP de la Generalitat.
Endavant. Visca el BLOC!!!

Anònim ha dit...

Pepa, gràcies per la negociació.

És ben sabut que mereixíem 4 escons, però si amb 3 hem negociat un bon funcionament del futur grup parlamentari, em done per satisfet.

Xavier López ha dit...

Ni una linia del post dedicada als altres candidats, a aquells que no van ser elegits però que són tan companys i tenen tanta vàlua (o més) que aquells que ocuparàn els llocs d´eixida de les llistes.
Enhorabona a tots quatre, als que es presentaven de numero ú de Castelló i als dos que ho feien per Alacant. Entre tots fem BLOC, ENTRE TOTS.

Anònim ha dit...

Si la coalició trau 10 diputats, el BLOC en té 3 i EU 6.
Si la coalició trau 8 diputats el BLOC en té 1 i EU 6.
Si la coalció trau 13 diputats el BLOC en té 3 i EU 9.
En base a quins resultats electorals s'ha fet eixa negociació?
Crec que més que Adeu al PP, es traca de Adeu al BLOc.