5.10.07

AUTONOMIA FINANCERA

En les darreres setmanes, i com a conseqüència de la proximitat de les eleccions generals, el Partit Popular i el Partit Socialista han protagonitzat un enfrontament mediàtic i parlamentari amb les infrastructures i les inversions de l’estat en el País Valencià com a element central.

De sobte, els partits espanyols sembla que han caigut en el compte que els valencians i les valencianes eixim clarament perjudicats en l’actual estructura territorial de l’Estat espanyol. Eixíem perjudicats amb Aznar i eixim perjudicats amb Zapatero. Perquè allò que els dos partits centralistes no veuen –o no volen veure– és que el problema no és conjuntural; no depén de la bona voluntat del govern de torn, sinó que és un problema estructural, que es deu a la manca de capacitat d’autogovern del govern de la Generalitat. Ni més ni menys.
Ara que ells ho han tret a la palestra amb finalitat exclusivament partidista és quan els nacionalistes els recordarem que ja vam dir que NO a un Estatut de vergonya. I que vam dir que no, precisament, perquè eixe Estatut no garantiria la nostra autonomia financera, i ens condemnaria a mantindre una relació de dependència total del govern de Madrid. No ens van fer cas aleshores i ara es trauen de la mànega el victimisme i una patètica guerra de xifres d’inversions, d’infrastructures etc.
Des del BLOC hem de posar de manifest davant la societat valenciana, que quan els nacionalistes reclamem més recursos per al nostre autogovern no parlem de coses etèries, sinó que estem parlant d’infrastructures educatives, sanitàries, de transport; estem parlant de recursos per desenvolupar la llei de dependència; estem parlant de diners per a millorar la qualitat de vida dels homes i de les dones d’este país.
Sense autonomia financera, no hi ha autonomia política

1 comentari:

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

Anire al gra, hihan uns 200 treballadors de Canal 9 que pel tipus de contracte que tenien els tocava que el sferen ara un contrate INDEFENIT com mana la llei que els sociates van treure dels dos anys treballant amb un mateix contracte a una empresa. Be fins ací tot be si no fora per que l'ens autonomic ha decidit que tots els teballadors que cumplixquen este amb el que mana la llei aniran al carrer en estos mesos, tots ecepte clar un grapat de fidels del OPUS i del PP als qui si han aplicat la llei i els han fet INDEFINTS.
La cosa es greu ja que son profesionals que porten fins 10 anys treballant a la casa alguns aprovaren les ultimes oposicions i no els feren de la casa per que nopasaren el filtre de la IDIONETAT (no masa objectiu i que pasaren els enxufats del PP, fills de cirijians de la Fe inclus algun menbre d'Espanya 2000).
El proper dijous es reuniran els afectats a CA REVOLTA en Valencia crec sobre les 7 de la vesprada, ho confirmare. Seria interesant que algu del Bloc es pasara a arreplegar informació, jo no se si podre fare el posible per ser.
Igual de ha hi pot eixir algun titular interesant i alguna pregunta compromesa per Camps. Canal 9 no complix la llei, per variar.