21.10.07

NOTÍCIES POLÍTIQUES

A la casa del PSOE valencià, sembla que, lamentablement, s’ha fet bona la frase “hi ha amics, enemics i companys de partit”. Si, com tot pareix indicar, ha estat foc amic el que ha acabat, políticament, amb Joan Ignasi Pla, és tot ben trist. Ara, però, ha tornat el passat, ha tornat Joan Lerma a posar ordre entre les famílies socialistes. Mare de Déu, quina foto!.

Que el principal partit de l’oposició passe per moments com este, no és bona notícia. I que aquell a qui fa ja molts anys els valencians van enviar a l’oposició,- però, ràpidament es va escapar a Madrid-, torne a dirigir el partit a València, tampoc. Immersos com estan en eixes lluites fratricides , els socialistes ara no són útils (si mai ho han estat) per defensar els interessos dels valencians i les valencianes. A les pròximes eleccions del mes de març, caldrà que fem possible la presència a les Corts de Madrid, d’una veu valenciana i valencianista , progressista, que ens faça visible, als valencians, davant la resta de l’Estat i que ens represente dignament.
L’altra notícia política rellevant que ens ha deixat la setmana, ha sigut la constitució del corrent Esquerra i País en partit polític amb el nom d’Iniciativa del Poble Valencià (IdPV). El nostre Secretari General, Enric Morera, ens va representar davant el Congrés de la nova formació. Des d’ací vull desitjar-los molta sort i encerts a totes les companyes i tots els companys d’IdPV. Ens anirem trobant, segur.
El BLOC continua amb els Sopars de Dinamització de tardor. El divendres vaig estar amb els amics i les amigues del Camp de Morvedre, on vaig compartir taula entre d’altres amb el nostre alcalde de Segart, Vicent de Paül i el nostre regidor a Sagunt, Quico Fernández. Molt agradable i crec que profitós. La nostra gent, els militants , simpatitzants i votants hem d’estar actius davant la pròxima convocatòria electoral del mes de març vinent.