4.10.06

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURA

Hui és dimarts, 10 d'octubre, l'endemà del nostre Dia Nacional i l'inici del termini que la Comissió de Llistes del BLOC ha obert per presentar candidatures als primers llocs de les llistes autonòmiques del proper mes de maig.
I hui mateix he presentat formalment la meua candidatura per ocupar el segon lloc de la llista per la circumscripció de València que encapçalarà el nostre Secretari General, Enric Morera.
Des del Congrés Extraordinari d’octubre de 2003 he estat Secretària d’Organització de l’Executiva Nacional del BLOC, una responsabilitat que vaig acceptar tot i ser conscient de les grans dificultats a què hauríem de fer front. Ara, tres anys després d’aquell Congrés, crec que els homes i les dones que formem el BLOC, podem donar-nos l’enhorabona perquè hem sigut capaços, cadascú des de la seua responsabilitat, de capgirar la situació i trobar-nos en estos moments en una posició òptima per encarar les eleccions de 2007.
La immensa sort d’haver representat el BLOC en desenes d’actes públics, manifestacions, taules rodones, debats i reunions de treball, m’ha permés comprovar personalment el desig de canvi que ens fa arribar la ciutadania, i l’esperança que en eixe canvi el BLOC tinga un pes decisiu. He conegut el país i he conegut el nostre partit, comarca per comarca, col·lectiu per col·lectiu, i he pogut observar que ens hem posat les piles, que en som més, de militants i de simpatitzants, i que estem més preparats que mai per a l’entrada del BLOC en totes les institucions.
Com molts dels membres del Consell Nacional, he estat regidora, i estareu d’acord amb mi que els ajuntaments són la millor escola de política. És en la política municipal on aprenem a dialogar i negociar, on entenem que coherència i pragmatisme són compatibles i on mantenim un contacte permanent amb la ciutadania. Però la política local aporta, sobretot, capacitat de gestió, la qual he pogut desenvolupar al meu poble, Oliva, i a la presidència de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.
Per responsabilitat amb el nostre País i amb la seua gent, perquè em sent capacitada i perquè crec que, ara més que mai, el nacionalisme progressista que representa el BLOC ha de ser útil per al canvi, he decidit presentar la meua candidatura al segon lloc de la nostra llista per la circumscripció de València i des d'este mateix moment m'adreçaré a les conselleres i consellers nacionals perquè, si així ho consideren oportú, em facen arribar el seu aval.
En qualsevol cas, des d'este espai a la xarxa, aniré donant a conéixer les meues impressions sobre l'actualitat política, sobre la vida quotidiana del nostre partit i sobre la meua candidatura.
Benvingudes i benvinguts al meu quadern de bitàcora.
Pepa Chesa i Vila
Secr. d'Organització del BLOC

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Pepa pel teu Blog. Vull ser la primera persona en felicitar-te i enviar-te públicament el meu suport incondicional, per trajectòria i compromís amb el BLOC i el País. Compta amb el meu aval.
Ben teu

Anònim ha dit...

Pepa

Benvinguda a la xàrcia. Endavant amb força.

Salutacions

Pere Fuset ha dit...

Benvinguda a la blocosfera Pepa. Espere que actualitzes sovint el blog i la gent puga conèixer la visió d'una experimentada dona valencianista com tu. Una besaeta!

Xavier López ha dit...

Enhorabona per esta finestreta que has obert a la BLOCosfera. Ja téns un lector fidel més.