6.9.09

ESTIU

Parèntesi estiuenc al blog. L’activitat política, però, no ha parat. Articular l’Espai Valencià de Progrés requereix de moltes converses, amb gent ben diversa, però entestats tots que este país nostre millore en tots els aspectes: en qualitat democràtica, en més i millors prestacions socials, en oportunitats econòmiques, en activitat cultural...; en definitiva, parlem amb gent compromesa amb un País Valencià més lliure, més valencià, més progressista, més sostenible en els diversos camps, més democràtic, més nacional.
D’eixos principis partim, tot i que després estan els matisos, la manera particular de cada grup de persones -i de vegades de persones individuals- d’entendre la tàctica i l’estratègia per tal d’aconseguir els objectius. Tots pensant, això si, en el que més li convé al País. Per tal d’articular un espai social valencià, progressista, respectuós amb el territori, que es traduesca en un suport electoral ample, que ens assegure als que pertanyem i ocupem eixe espai social que estarem presents en totes les institucions públiques, calen grans dosis de voluntat. Perquè eixe espai és molt plural i gestionar eixa pluralitat sempre és complicat. Hauríem d’estar convençuts i convençudes que això és el que volem fer, i després posar-nos d’acord en com , en quin paper van a jugar cadascuna de les organitzacions, cadascun dels grups de persones articulades entre elles que són d’este espai social, cadascú en definitiva. Però no ens enganyem, l’Espai Valencià de Progrés només el farem realitat sumant i sumant gent ben diversa, amb un mínim comú denominador: la voluntat d’actuar sobre la realitat política d’este País, per tal de canviar-la a una altra diferent, baix els principis anomenats en començar este post.
Crec que al si del BLOC, cal una reflexió calmada i serena sobre que entenem cadascú per Espai Valencià de Progrés, i posar-nos d’acord en el que volem fer en el futur, que per altra banda ja és aquí.
Be, com que este estiu ha donat per a molt, ens ha donat temps, a més de fer treball polític, a gaudir de la magnífica platja d’Oliva i de fer-nos, Rafa i jo, un viatge de 15 dies per Roma, Nàpols i la Costa Amalfitana. Fantàstic. Ací vos deixe unes fotos.

2 comentaris:

Oscar ha dit...

Hola Pepa, veig que també t'ha agradat la costa amalfitana. Un pèl massa turística, però amb el seu encant. Nàpols molt bruta i molt desèrtica pel ferragosto. Ens varem vore a les ruïnes de Pompeia. Recordes eixe grup de valencians?

Per cert, feu alguna cosa contra els malparits que actuen impunement. Si els "demòcrates" fan servir la llei de partits perquè no useu vosaltres les mateixes armes? Perquè no denuncieu a qui exalça el terrorisme i els actes de terrorisme com l'atemptat contra el company valencianiste el nou d'octubre? Feu algo, perquè se'ns menjaran.

Pepa Chesa ha dit...

Hola Oscar. Me'n recorde perfectament de vosaltres. El viatge d'este estiu va anar perfecte, i quan vam tornar a Roma l'última nit, vam tindre la sensació d'haver arribat a la civilització, després de Nàpols.Però tot ens va agradar molt.
I d'això del atacs dels violents, que el delegat del Govern, peralta, diu que és "normal", ja estem a la faena. Per nosaltres no quedarà que la justícia actue. Una abraçada.