1.7.08

RTVE AL PAÍS VALENCIÀ

Crec que els mitjans públics han de ser un instrument per al suport i la difusió dels productes audiovisuals que es creen a casa nostra i que es fan en la nostra llengua i aposte per la pluralitat en els mitjans de comunicació. Per això, crec que el centre territorial de RTVE al País Valencià ha de convertir-se en un centre de producció de programes amb plantilles fixes i amb una programació molt més ampla de la que hi ha actualment.

Cal recordar que la legislatura passada ha estat marcada per la voluntat del govern Zapatero de retallar les plantilles dels centres territorials de RTVE al 50%, la qual cosa afectaria de manera molt especial les treballadores i treballadors, és evident, però també al conjunt del sector audiovisual valencià i a la qualitat dels productes que eixirien del centre de RTVE a Paterna. Finalment, els sindicats i el govern van arribar a un acord que va “salvar la situació” des del punt de mira laboral, però que no ha servit per donar l’impuls que necessita la delegació valenciana de RTVE.
Apostem per una producció continuada de programes de qualitat i per una programació completa i en la nostra llengua; per això cal que s’estabilitzen les plantilles i les produccions de les delegacions d’Alacant i de Castelló.
Treballarem, també, perquè tornen les emissions de “Ràdio 4”, la primera emissora de ràdio que va emetre en la nostra llengua.

2 comentaris:

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

Molt be, per fi temes de veritat importants.

El sector Audiovisual e suna peça estartegica en l'economia actual. Als EEUU es un dels principals motors economics. Pelicules, series, documentals, events esportius, alli produeixen més de les 3 parts de programació del TV que podem vore, per TDT,Cable,ADSL o Satelit.

no vullc ni pensar la de diners que deuen entrar als EEUU de la venta dels seus productes audiovisuals.

Jo en el TEMA RTVE encara aniria més enllà.

Un canal en Valencià/CAtalà pagat per TVE i produit en VALENCIA.

El canal 24H que siga com EURONEWS, en totes les llengues del estat.

El Teledeporte igual, si EUROSPORT ho fa pk no TD-TVE?? i que emitixquen partides de pilota valenciana produides per RTVE-Valencia.

ClanTVE igual tb en tots els idiomes.

I que el projecte de fer el canal arte (igual que el franco/alemany) que tb el facen bilingüe.

Es més es podria fer una proposició a les CORTS, pk inste al gover d'aspanya a posar en marxa estes mesures, i aixi que el PSOE i el PP es retraten en la seua aposta pel audiovisual valencià i per la llengua.

L'entrada de dinars en doblatge seria increible i posaria on toca un sector hui per hui destruit.
Hi viu molta gent del doblatge, actors, director, tecnics,.., inclus transportistes.

Anònim ha dit...

no compendré mai com amb els recursos de l'estat no és fa una programació util pels que no volem ser adoctrinats. Amb totes les despeses estatals, no demane que es faça contrapropaganda de C9, però sí informar de la resta de notícias que els Goebels valencians no ens volen presentar. Tampoc comprenc com consideren enemics informatius al que de debó serien lleials coparticipants amb un govern més valencià, més valencianista. El BLOC no és l'enemic del PSOE.. els mitjans de comunicació, els seus redactors en cap, no han de contar en els nostres vots per donar-li-los al PSOE si no han de buscar els vots entre els antics votants del PSOE que se'n pasaren al PP.
Si el PSOE de valència és incàpaç de convèncer al PSOE -Madrid que ha de reforçar AITANA per enviar altres missatges, els redactors de C9 continuaran oferint un missatge idílic del PP valencià i lo roin que és el PSOE estatal... que no el govern de la NACIO, de l'estat, de l'espanya a la que ofrenarem les glòries fins la mort