31.8.07

SETEMBRE PER ENDAVANT

Ja estem de ple a la faena. El curs polític ha començat i els partits engreixem les nostres maquinàries per tal d’estar a punt. Encara que l’aturada estiuenca no ha estat, ni molt menys, total. Al BLOC, la Seu Nacional no ha tancat en cap moment, i em consta que als nostres grups municipals sempre hi ha hagut algú de guàrdia, quan no tot el grup sencer. S’han atés les demandes dels i les afiliades i càrrecs institucionals i s’ha continuat fent política, que el nostre País no tanca a l’estiu.

Ara, però, tot s’intensifica, es normalitza. Tenim per endavant un mes de setembre amb un important treball per fer, tant a nivell intern, del BLOC, com extern, sobre la política del país.
El BLOC celebrarà un Consell de Coordinació Política, que reuneix part de la direcció nacional i als secretaris/es comarcals, per tal de planificar el treball a tot el territori en els pròxims mesos de pre-campanya electoral de les Generals de març de l’any que ve, i discutir l’estratègia a seguir per anar consolidant, cada vegada més, el projecte nacionalista, progressista i ecologista que representem. El Consell Nacional – màxim òrgan entre Congressos- de finals de mes, donarà via a les nostres propostes polítiques a curt i mitjan termini i en com dur-les a cap.
Continuarem també celebrant els sopars de dinamització a les distintes comarques, per tal de seguir amb la política "des de baix cap a dalt", tot escoltant els nostres militants, però també als simpatitzants i els votants. La nostra organització ha d'estar activa al màxim en tot el territori.
Per altra banda , com qui diu, començarà l’activitat parlamentària a les Corts, després de les eleccions dels mes de maig passat. El Grup Parlamentari del Compromís, amb els dos diputats del BLOC, haurà de trobar la manera d’entendre’s, ja que hem de prestar el servei als ciutadans al qual ens vam comprometre. Espere que un bon reglament intern de funcionament i bones dosis de trellat per part de tots ho facen possible. Els nostres Diputats, Enric Morera i Josep M. Panyella, no escatimaran esforços per tal que les dues coses es facen realitat; de fet, estan ja a la faena des del moment que es van constituir les Corts Valencianes.
Al País Valencià es presenta un panorama polític ben mogudet, per als pròxims mesos: Eleccions Generals, congressos, canvis de lideratges, coalicions electorals, crisis internes..., de tot hi ha en el panorama dels partits polítics valencians. Ara be, açò no ens ha d’impedir tindre clares les prioritats. La nostra, la del BLOC; són els homes i les dones que vivim en este territori, amb els i les quals ens vam comprometre a treballar de valent per tal que les coses canviaren, que les seues necessitats foren ateses i la seua veu escoltada.
Ara, més que mai, després de l’aclaparadora majoria absoluta del PP, ho hem de fer, ja ho estem fent.

1 comentari:

Bloc Jove Calp ha dit...

El Bloc Jove de Calp estrena web amb tota l'informació calpina i un fòrum per opinar i expressar-se lliurement.
Una bona web:

www.blocjovecalp.tk

http://blocjovecalp.tripod.com/