24.7.07

PARÈNTESI

Desgraciadament, no hi ha hagut acord en el Grup Parlamentari de Compromís, i els diputats i diputades que conformen la majoria han decidit substituir Glòria Marcos com a Síndica. Prèviament, en la reunió que van mantindre ahir dilluns, li van oferir a Marcos la possibilitat de continuar, sempre que reconeguera que les coses no s’havien fet be i per tant la rectificació. Però no, Glòria Marcos persisteix en la seua actitud autoritària, i per tant la petició de substitució s’ha fet efectiva davant la Mesa de les Corts, que ara haurà de prendre una decisió.

Potser, al remat, tot serà bo per a una Glòria Marcos a la que vegem molt tocada física i anímicament. El desmai en l’hemicicle de les Corts, l’emoció en el consell Nacional d’EU, plors en la roda de premsa posterior a la reunió del Grup Parlamentari, ens mostren una Marcos que necessita descans.
Ara toca fer un reglament de funcionament del Grup, per tal que la convivència siga possible i es puguen dur endavant les iniciatives a que ens vam comprometre amb els valencians i les valencianes.
Mentrestant, jo comence les meues vacances i això farà que estiga unes setmanes sense escriure en este Blog. Estaré fora un temps i, segurament, serà difícil comunicar-me amb vosaltres per este mitjà.
Que passeu tots i totes un bon estiu. I descansem, que bona falta ens farà per tornar a la faena en setembre amb renovades energies. La tardor es presenta calenteta des del punt de mira polític.