21.6.09

CANVI D'ETAPA


Va a produir-se un canvi d’etapa en la meua vida professional: el proper dia 30 de juny deixaré de treballar com a assessora política al nostre Grup Parlamentari i em reincorporaré a la meua feina com a catedràtica de Biologia i Geologia, d’ensenyament secundari, a l’Institut Gregori Maians d’Oliva.
La decisió ha estat conseqüència de causes molt diverses que no venen ara al cas però, en qualsevol cas, no ha estat una decisió fàcil. No ha estat fàcil perquè, després de sis anys com a alliberada amb dedicació exclusiva, treballant cada dia a la Seu Nacional primer, i a les Corts després, una s’adona que una de les feines més boniques que es poden tindre és justament la que jo he fet durant estos anys: treballar pel nostre país i pel projecte polític que representa el BLOC.
Però s’enganya qui pensa que la política és un treball com qualsevol altre, i s’enganya també qui crega que la política, especialment la del BLOC, s’ha de fer, o s’ha de fer només, des dels despatxos. El nostre partit té gent perfectament preparada per fer efectiu el repte de professionalitzar una part de la nostra organització, però també té molta gent, la majoria de la gent, que treballa cada dia als col·lectius i als ajuntaments, als pobles, les ciutats i les comarques i que ho fan amb una única gratificació: la satisfacció d’estar fent allò que creiem més bo per al País Valencià. Jo he tingut l’extraordinària sort d’haver estat en els dos grups, en la política “de carrer”, d’assemblea, d’enganxada de cartells i de grup municipal, i també, durant els últims sis anys, en la política d’abast nacional, primer com a Secretària d’Organització i després com a assessora del Grup Parlamentari. I creieu-me: l’experiència ha pagat la pena, moltíssim, i crec que és una doble experiència que, si teniu ocasió, hauríeu de conéixer.
Torne al meu treball a l’Institut, però seguiré amb la responsabilitat que l’últim Congrés del BLOC em va encomanar, com a Secretària de Relacions Polítiques. No crec en cap cas que una cosa i l’altra siguen incompatibles, sinó més aviat al contrari: trobe que els polítics tenim l’obligació de xafar terra, i per això crec que la tornada al meu lloc de treball pot ser una ocasió magnífica per incorporar altres perspectives, altres visions i altres realitats a la tasca que tinc encomanada com a Secretària de Relacions Polítiques, al si de l’Executiva Nacional.
Sé que és un tòpic, però permeteu-me que done les gràcies a totes les persones que han contribuït a fer que estos anys hagen estat una de les etapes més interessants de la meua vida política, personal i professional. I permeteu-me també que no diga noms, em duria massa temps, correria el risc de deixar-me algú i, sobretot, seria incapaç de triar. Gràcies als meus companys de l’equip humà que cada dia obri la porta de la Seu Nacional, i a aquells que ho fan al Grup Parlamentari; gràcies a tots els càrrecs públics i orgànics que m’han permés treballar pel BLOC i que m’han donat l’oportunitat de conéixer este partit i la magnífica gent que el representa arreu del país, des dels simpatitzants fins als nostres regidors, alcaldes i alcaldesses i diputats. Gràcies a totes i a tots per haver estat sempre ací, i per haver acudit allà on éreu necessaris. Pel que fa a mi, ara estaré, com sempre, al servei del meu país.

14 comentaris:

Bàrbara ha dit...

Una abraçada, Pepa. I continuem treballat!

Bàrbara Peris

Rosella ha dit...

vinga,gràcies per la faena que has fet i a seguir treballant, ara també ensenyant als adolescents de l'institut que és com la política, que dóna disgustos però moltes satisfaccions!

rosella

Anònim ha dit...

Potser algunes i alguns pensen que "ja era hora". Però moltes i molts pensem: Gràcies Pepa, ens has ensenyat el que som. Sabem que continues en un altre estadi. Endavant. Una abraçada ben forta.
Damià Oliver.

Emili Selfa ha dit...

Treballar per un País com el nostre, amb un cervell tan espanyolitzat, no és fàcil. Això no és, ni era, cap novetat per a una persona com tu, que s’entrega en cos i ànima a la causa. I tu ho feres. Mai t’ho podrem pagar, però sí reconèixer la teua entrega i vitalitat. Gràcies i endavant.

Tomàs Ferrandis ha dit...

Bé, sempre he dit que entre la veterania i la renovació hi ha un punt d'equilibri necessari per a que les coses vagen a bon ritme. Per tant, no vages a enganyar-te Pepa: tu comptes!

Tomàs Ferrandis ha dit...

Sempre he dit que entre la veterania i la renovació hi ha un punt d'equilibri on es tria "lo milloret de cada casa"...
No t'enganyes, Pepa: tu comptes.

Helena ha dit...

Pepa,

Un referent a València i a Oliva. Ara, ja sé que et toca un poc més de relax, però m'alegre bona cosa de tindre't de nou per Oliva i vore quines mogudes podem muntar pel poble, la comarca, i pel país.

Helena

Rafa Cotanda ha dit...

Des de Llíria et donem tots els ànims i el suport en aquesta nova etapa. Com saps molt be, nosaltres també hem decidit fer un gir en el nostre rumb i cadascú té que saber quan i com fer aquestes coses.
Moltes gràcies per estar ahí sempre que t'hem necessitat, i desitgem que en aquest nou rumb continues treballant amb tanta força com ho has fet fins ara.

Oficina de Comunicació del BLOC ha dit...

Al remat, només podré dir que he treballat amb tu dos mesos, però amb eixe temps he tingut bastant per comprovar la teua gran qualitat humana i professional d'eixa gran política que s'estima tant la seua terra. Felicitats i endavant.

TONI PITARCH ha dit...

Gràcies, Pepa, no només pels sis anys, sinó per tota la teua trajectòria de treball pel país i pel BLOC que, sortosament, continuaràs fent des del "nostre club" particular de la docència

Anònim ha dit...

Una abraçada. La veritat és que són molts anys els que hem treballat (en la UPV, en el PVN i, ara, al BLOC) junts pel País i per un projecte polític compartit. En nom de tota la gent d´Almussafes, que sempre t´ha tingut quan feia falta i que, et consta, t´estimem: gràcies.

Albert Girona

Sergi ha dit...

Hola Pepa, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com

Alexandre Crespo i Durà ha dit...

Hola, Pepa. M'afegisc a totes les veus que agraeixen el treball que has fet fins ara i desitge que continues fent més pel País. Saps que la gent del bdCV i tu hem tingut diferències, però també hem arribat a acords. I sempre ha estat un plaer parlar amb tu: dona goig poder negociar amb algú que diu les coses clares: I tu ho fas. Espere que pugam continuar tenint algun sopar polític al futur. I records de Rosa Gadea.

Àlex Crespo.

Anònim ha dit...

Pepa de veritat,

Ens fas falta al Bloc, no te'n pots anar a l'institut i has de posar els punts sobre les i.

Morera, ja sabem que t'ha desacreditat i que no es pot treballar en ell. Ell és el culpable. Ens l'hem de llevar de damunt i que sen vaja en els de iniciativa.

Anims Pepa, retorna perque eres el cor del BLOC.