2.3.08

AVANÇA LA CAMPANYA

Ja hem passat l’equador de la campanya electoral i estic contenta de com van les coses. Tots els actes de la nostra coalició, BLOC-INICIATIVA-VERDS, estan plens de persones interessades en les nostres propostes. Ho he pogut comprovar personalment a Gandia, Sueca, en l’acte del Compromís amb la Música en valencià, a Llíria, i ahir a València en l’acte central de la campanya.

La sala gran del Complex Esportiu La Petxina es va quedar xicoteta, estava plena de gom a gom, i fora, a través d’una pantalla, seguien l’acte les persones que no havien pogut entrar-hi. En total, més d’un miler de persones ens aplegàrem anit a València per sentir als nostres candidats i candidates. La música d’Enric Casassús va començar, i la intervenció d’Isaura Navarro va acabar un acte que ens dóna ànims per encarar, amb força, la recta final de la campanya electoral.
La nostra coalició trenca l’agenda política al bipartidisme que ens volen imposar en esta campanya. El bipartidisme és una amenaça a la qualitat de la democràcia al conjunt de l’Estat, i és especialment greu al nostre país, perquè és ací, més que en altres llocs, on les coincidències entre PP i PSOE són majors: en el model d’organització territorial, basat en les províncies i no en les comarques; en el model urbanístic, que es fonamenta en la depredació dels recursos naturals; en la marginació de la nostra llengua; en la negativa a publicar les balances fiscals; en el manteniment de l’antidemocràtica barrera electoral; en un disseny radial de les infrastructures que no té en compte les especificitats de la nostra economia, la nostra població i el nostre medi ambient...La millor prova d’eixa coincidència de projectes entre el PP i el PSOE la vam tindre en l’aprovació de “l’Estatut de la vergonya”, un estatutet que ens condemna a ser una “comunidad” de segona divisió i que va ser aplaudit per tots els diputats valencians al Congrés dels Diputats, amb una sola excepció: la diputada Isaura Navarro. Ella va ser l’única veu dissonant, l’única que va demostrar que el País Valencià existeix més enllà de la trista Comunidad Valenciana imposada pels partits centralistes.
La nostra coalició, la de BLOC-INICIATIVA-VERDS, té propostes, valors i idees per fer que el nostre futur, els de tots els valencians i totes les valencianes, siga més sostenible, solidari i
just.
_Per cert, estic també contenta perquè he superat les 100 entrades al meu blog. De fet, acabe d'adonar-me que esta entrada és la que fa 101. Gràcies a tots i totes els que ho feu possible amb les vostres visites, lectures i comentaris._

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esteu fent bona campanya. Ara falta, que independentment dels resultats d'aquestes eleccions, continueu units fins el 2011.
Bona sort, Pepa!!

Anònim ha dit...

Enhorabona per les 100 entrades i per la campanya.