25.12.08

BONES FESTES


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyora Josepa Chesa no ens podem quedar de braços creuats quan ocorren coses com la campanya encetada per l’alemany resident a Calp (Straubel), i director de la revista “Semanario Calpino” (escrita, a mitges, en alemany i castellà). Resulta que aquest individu està fent una campanya mediàtica en contra de la valencianització del topònim artificial “Calpe” i la seua substitució per la veu autòctona “CALP”. De fet diu que tal fet és anticonstitucional (per menysprear el castellà, diu ell; però, i què fa ell, sinó marginar el valencià al seu òrgan escrit, eh?). Promou un referèndum ciutadà per a escollir entre Calp o calpe/CALP.

Podeu vore de quin peu calça el coló al següent enllaç:
http://semanariocalpino.es

Si voleu fer-li saber el vostre descontent amb la seua política antivalenciana, i anticalpina, solament ho de clickar ací:
http://semanariocalpino.es/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=10

i deixar-ne constància. Altres adreces de correu electrònic pertanyents a la revista d’aquest senyoret són:
redaccion@calpecom.com
publi@calpecom.com

A valencianisme.com ja se n’està començant a parlar, del tema:

“Europeus residents a Calp organitzen una campanya contra l’oficialització del topònim en valencià”
http://www.valencianisme.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1342&Itemid=1

Post “Campanya a favor de Calp i del seu nom”
http://www.valencianisme.com/forums/viewtopic.php?t=3851

Cal escampar nótícies com aquesta i donar resposta als atacs. I cal fer-ho ja!

Podria organitzar-se una recollida de signatures en favor de l'aplicació, estricta, de la mesura valencianitzadora del topònim calpí presa recentment pel consistori.

Marisabel dimissió ja! ha dit...

Ens ha agradat el teu blog. Nosaltres en fem un des d'Antella, demanant la dimissió de l'actual alcaldessa. Us demanem que ens ajudeu a difundir aquesta iniciativa. Sincerament, els veïns i veïnes d'Antella(Ribera Alta,PV), ja no podem més. Ajudeu-nos, donant-nos idees o simplement visitant el blog.

Moltes gràcies!

www.antella.tk

Anònim ha dit...

Ja fa més d'un mes que vosté no publica res al seu blog. Acàs està molt ocupada contactant amb alguns periodistes o redactant determinades esmenes amb intencionalitat no confessable?

El Congrés del Bloc és lo suficientment important com per a llegir-li a tota una Secretària d'Organització la seua opinió en el seu blog.

Els silencis també són sospitosos.

Anònim ha dit...

Bon dia, vos pase una informació sobre una web de noticies que permet incloure opinions i notes de premsa. Heu de manar un correu en contacte (http://www.valencianoticias.com/contact) dient que voleu donar-vos d’alta com a redactors, heu de dir qui sou i quines notes de premsa voleu incloure.
Si vos ho accepten podreu incloure totes les notes de premsa que vulgueu amb fotos.
La web te al voltant de 2.000 visites diàries el que suposa unes 50 o 60 mil visites mensuals. El 80% de les visites son del País Valencià. Pot ser interessant per a difondre les nostres notes de premsa. La web es www.valencianoticias.com