25.5.07

CAMPANYA

Esta campanya electoral, tan intensa, està demostrant una cosa: que el nacionalisme valencià està ben viu i guanya adeptes sense parar. Allà on anem hi ha més gent que mai en els actes, les sales o les places plenes, i cada vegada més col•lectius cívics i ciutadans s’interessen per la nostra oferta política.

La campanya electoral m’ha dut a molts llocs del nostre país: Albaida, Xàtiva, Picassent, Carlet, Alginet, Godella, Foios, Paterna, l’Olleria, Vilamarxant, Gandia, Ondara, València, Ontinyent, Oliva, Callosa d’En Sarrià, Llíria..., són alguns dels llocs per on he passat, a més de visitar mercats, associacions, de reunions amb entitats i persones individuals, amb mitjans de comunicació, de visites al barris, seguint la campanya “des de baix cap a dalt” en la que el BLOC es troba immers. Vull donar les gràcies a Albert Sebastià, Rafa Ramos, Adel Francés, Anna i Rosario, i sobretot al meu home, Rafa, que m’han fet de xofers i m’han acompanyat als diversos pobles i ciutats. La campanya, amb la seua companyia, ha estat més fàcil i agradable.
La nostra gent s’ha implicat del tot en esta campanya electoral i han fet un esforç titànic per arribar a totes bandes, i ara, tot eixe treball donarà el seu fruit el pròxim diumenge 27 de maig, quan, de ben segur, multiplicarem el número de regidors i regidores nacionalistes als Ajuntaments valencians.
I entrarem al Parlament. En esta nova legislatura, la presència del BLOC a les Corts valencianes augmentarà la seua pluralitat i la veu del nacionalisme polític es sentirà amb força fent propostes i defensant tot allò que incremente la qualitat de vida de tots els valencians i totes les valencianes.
En vint-i-quatre hores, més de 15000 SMS demanant el vot per al BLOC i el COMPROMÍS, han eixit des de la nostra web i la campanya del BLOC en internet ha sigut, sense dubte, la millor d’estes eleccions. Les noves tecnologies ens han donat l’oportunitat d’arribar a molta gent i hem d’aprofitar encara el que queda de campanya per fer arribar les nostres propostes.
Hui, últim dia de campanya electoral, aniré a Burjassot a fer el tancament de la campanya a les comarques de València, i després a Benifaió on el companys del BLOC fan el seu acte central. Acabaré al meu poble, Oliva, on el BLOC ha organitzat un concert per a la gent jove, a la platja, en el que participaran tots els grups de música que hi ha a la població.
I el diumenge, no vos oblideu: hem d’anar tots a votar. La dreta, el PP, no ho dubteu, te mobilitzats tots els seus efectius i el diumenge aniran a les urnes. Nosaltres, la gent progressista, valencianista i ecologista, hem de fer el mateix, anar a votar les candidatures del BLOC i del COMPROMÍS i així assegurar el canvi.
Un canvi de signe polític, ací al nostre país, que assegurarà un canvi de polítiques des de la Generalitat, a favor del territori, de l’educació, de la sanitat, dels sectors econòmics, de la nostra llengua i cultura. Un canvi a favor de les persones que vivim en este tros de terra que tant ens estimem.
Molta sort a tots i totes!!!.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Las últimas noticias sobre Ciutadans:

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

La Infinita Corrupción contada desde dentro. No te Pierdas el magnífico culebrón creado por un narcisita llamado Albert Rivera:

EL BLOG DEL CIUDADANO UBÚ.

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

El Blog del Ciudadano Ubú

Anònim ha dit...

Una vegada més s'ha demostrat que el comunisme espanyol i el nacionalisme valencià no sols no sumen. Al contrari resten...

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

PER SEPARAT MILLOR, PERO, ESTARIEM ARA EN LA GENERALITAT? LA PREGUNTA DEL MILLO. JO DIC QUE NO HI HA QUE FER SANG DELS NOSTRES DIRIGENTS. UN CONGRES SI, PERO PER A REAFIRMAR-MOS EN UNES IDEES, I UN PLA REAL PER A PUJAR I NO MIQUES SI NO DE VERES PER A LES PROXIMES

Anònim ha dit...

Tot i que era contrari al pacte al principi, crec que s´havia d´intentar; bé ja s´ha vist el resultat i no a eixit bé ni per al Bloc (no tant, estem a les Corts!) ni per a EU, així que s´hauria de pactar una separació amistosa i cada u que s´apanye.
Cal seguir amb més força que mai, no ens desanimem

Anònim ha dit...

Com si d'un esport es tractara, cada quatre anys els ciutadans vivim els nostres jocs olimpics: les eleccions. Hui ja coneixem els resultats, i el canvi no s'ha produït al País Valencià. Durant els darrers mesos he fet nombroses intervencions en blocs, fòrums d'internet, etc, etc. Molts em deieu que estava equivocat i que era un tremendista però finalment els fets, els resultats, m'han donat la raó. I ben bé que ho sent

Al País Valencià si volem un canvi, tan sols el podrem assolir els nacionalistes progessistes. I els nacionalistes progessistes mai no hem de tornar a pactar amb partit o partits estatals. Socis estatals no ens serveixen.

Els nacionalistes progessistes hem d'admetre que n'hi han persones que son nacionalistes d'esquerres, nacionalistes de centre o nacionalistes de dretes i que tots som nacionalistes i valencians si treballem units pel PV. Buscar socis exclusivament per l'esquerra, i per l'esquerra comunista i estatalista, fa fugir a molts simpatitzants que s'ho pensen dues vegades abans d'oferir-nos el seu vot.

Els nacionalistes progressistes hem de recordar sempre que les pitjors desfetes recents que hem patit els valencians han estat amb el socialistes durant la negociació dels estatuts. El socialistes no son valencianistes, son espanyolistes. I ser espanyolista no està mal per a ells, però nosaltres som nacionalistes i som nacionalistes valencians i ells sempre ens han traït seguint instruccions de Madrid.

Al nacionalisme progressista li cal estendre la seua xarxa i posicionar-se als estrats on fins ara no s'ha prestat atencio: valencianistes de dretes, empresaris, artistes, esportistes, musics, gent guapa, etc, etc. Ens cal un canvi important d'imatge; ens cal un canvi important de màrqueting ens cal arribar a la gent que ni tant sols sap que existim. Hem d'assabentar-nos que no som el melic del món, que el País Valencià no es Catalunya i que ni el nacionalisme ni el sentiments no estan arrelats de la mateixa manera.

Hem de transmetre al ciutadans que ser valencià es "ser diferent". Que existeix un fet diferencial valencià i per tant hem de canviar d'estratègia. Desgraciadament politics i votants no actius politicament, no parlem el mateix llenguatge. Els politics busquen un lloc, un escò, un puesto on passar l'olimpiada. Els ciutadans passem l'omlipiada somiant ambs els jocs.

Quan jo jugava a voleibol u dels entrenadors que vaig tindre ens deia: "No heu d'esperar l'error del contrari heu d'esperar sempre l'encert" (per cert que aquest consell m'ha acompanyat des d'aleshores). En aquestes eleccions també hem esperat més l'errada del contrari que no el nostre encert. La campanya " adèu PP" potser no ha arribat als ciutadans com esperavem. Hem assenyalat els punts mes foscos del PP però... hem sabut transmetre el nostre projecte, hem sabut il.lusionar els votants?. No es pot assenyalar .... hem de donar respostes, hem de transmetre sentiments i il.lusio.

Votar nacionalisme es votar un sentiment. En molts llocs he escrit durant les darreres setmanes que per a molts de nosaltres un canvi de PP a PSOE era "más de los mismo" i si el canvi havia de fer-se amb el vist-i-plau del feble nacionalisme, a la llarga estariem recolzant un altre error.

Votar nacionalista es votar idealisme, es votar ídols i els nostres ídols están morts i enterrats per la dreta pero tambè enterrats pel psoe que sap que si els desenterraren, avançariem. Votar nacionalisme es votar, patria, terra, llengüa,bandera i arrels.

Cal canviar moltes coses. Canviaran?

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

GENERALS
SI ES POSIBLE, si sols tenim oportunitat per Valencia pos posem tota l’artilleria en la provincia. I quan dic tota es tota no cal ni fer res a Castelló i Alacant mes alal de lo que algu crega localment que pot fer per tindre presencia.

Ara be tots els liders de castelló, Alacant i VAlencia han d’estar volcats en la provincia de valencia.

Alla on tenim bons resultats hem de anar a SACO. Com ara a la SAFOR.
SI ZAPATERO NECESSITA DEL BLOC TINDREM TREN GANDIA DENIA, SINO MÉS PROMESES INCOMPLIDES.
I AIXI TOTS ELS DIES A TOTS ELS POBLES DE LA COMARCA.
SI ZAPATERO NECESITA AL BLOC TINDRE A-7 ALLIBERADA o CIRCUMVALACIÓ i AIXI TOTS ELS DIES A TOTS ELS POBLES.

A LA RIBERA IGUAL, VOLEN AIGUA, SI ZAPATERO NECESSITA DEL BLOC PARAREM L’EXTRACCIÓ IL·LEGAL DE LA MANXA.

No se ho ho fem aixi o morim … i per ara com que a Alacant i Castelló no pot ser pos no gastem, a VALENCIA SI POS GASTEM.

SI EL BLOC ES NECESSARI PER ZAPATERO O RAJOY MADRID PAGARA LA F1 ….

Anònim ha dit...

Estimat amic:
Hem de ser més clars que l’aigua.El nostre fracàs ha estat desde sempre en la mala utilització de les formes.Formes que no apleguen mai al poble.I quan dic al poble dic al castellano-parlant també,al qui viu en una zona de parla castellana també,al fill d’immigrant dels anys 60 i 70,als qui els seus pares li parlaven en castellà perquè eixa era la inèrgia del moment…
El nostre vot és el que és perque el nostre missatge no ha canviat.Ens vota l’intelectual de classe mitjana que parla en valencià i viu en un poble;es a dir, ens voten tots als qui nosaltres ens dirigim.
Açò amic, es el cató de la politica,eixamplar quant més millor el nostre espai politic.D’entrada no pots marginar a ningu,ni el pobre home que alguna vegada ha votat UV o algun altre partit “valencià”
En fi amics,s’ha fet malament tot.Seguint pel nom,que es un mal nom “NACIONALISTA I VALENCIA”,vaja una barbaritat,cal ser nacionalistes i no dir-ho,aixi de clar(quan ens bufe el vent de cara ja en veurem).A mes el mot nacionalista esta, i ho sabeu,satanitzat pel poder,pero vosaltres s’encabotineu en tenir mes poder que els poders dels mitjans de comunicacio.Sou aixi i aixi us va.
sigau valencians pero no ho digau,no es necessari ofendre certes sensibilitats castellonenques o alacantines.
amics la politica es un joc,si no sabeu les seus regles no jugueu i si jugueu guanyeu.
NO ESTIC PARLANT DE JOC BRUT, UNICAMENT NO DIR COSES QUE NO CONVENEN DIR-LES.
LES REGLES DE JOC SON SENZILLAMENT UNES REGLES PEGAGOGIQUES
EMPREU-LES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PERQUE EXISTIR EXISTEIXEN!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Pepa, enhorabona pel treball fet. Sé que haveu complit de valent, però..., l'estratègia ha estat un èxit per entrar a Les Corts. I punt. Per res més. Amb el discurs esquerranós classicot no augmentarem ni ens consolidarem. Com diu Mansanet, a l'esquerra del PSOE hi ha molt poc espai, quasi plenem tots un tren! Pense que deuriem retornar, com a mínim, a allò del tercer espai. Com a mínim. Deixem de banda tricolors i quatribarrades, opinions heràldiques a banda, i mirem per allò que la ciutadania exigeix dels partits polítics. Recuperem, doncs, aquella línia política impulsada per una jove dirigent del PVN i antiga presidenta de la Mancomunitat de la Safor..., el pragmatisme!

Anònim ha dit...

No tens res a dir sobre els resultats de les eleccions?
Tu ets la responsable d'Organització?

Pepa Chesa ha dit...

Si. I demà diumenge penjaré un post que tinc quasi ultimat.

Anònim ha dit...

Al meu poble diriem: Que estic enllestint.

Anònim ha dit...

Al meu poble diem "enllestir"