3.1.10

2010

Comença l’any 2010, i amb ell iniciem des del BLOC una nova etapa política, crec que amb més avantatges que problemes. En tot cas hauria de ser este un any de gran activitat i molt, molt de treball, sobretot de cara a fora per tal de fer-nos visibles a la majoria de la societat valenciana; faena esta que implica un gran esforç de l’organització, de la militància, ja que, desgraciadament, no tenim mitjans de comunicació d’abast nacional valencià que ens ajuden, sobretot televisius. Per tant, ens hem de multiplicar nosaltres, al llarg i ample del territori, per explicar el país que volem, fent ús de televisions locals i comarcals, de mitjans escrits, de ràdios,... però sobretot estant en contacte directe amb la gent, amb la societat civil valenciana, que ha de conéixer les nostres propostes polítiques de primera mà, però també els nostres líders nacionals, comarcals i locals.
Valore que ara més que mai és imprescindible que, a nivell local, cada militant del BLOC es movilitze per tal de conéixer, quan més millor, quins són els nostres votants actuals; només així podrem saber que esperen de nosaltres i podrem dur a terme una política quotidiana d’acord amb les expectatives d’aquells i aquelles que ja ens han donat el seu suport, i per tant els conservarem per a futures convocatòries electorals. Però a més, hem de bastir una xarxa de voluntaris i voluntàries en cada poble i ciutat, que ens permeta arribar a noves persones. No oblidem que un votant nou es troba molt a prop d’un que ja ho és. I de segur esta és la forma d’augmentar elecció rere elecció el suport a la nostra opció política.
Traslladar tota esta informació que es genera als municipis i comarques a nivell nacional crec que és, també, bàsic i imprescindible, perquè només així el projecte nacional del BLOC per al conjunt del País Valencià es farà visible, més enllà dels programes locals. Açò permetrà a la direcció nacional, dissenyar accions i tindre presència directa dels líders del partit allà on siga prioritari, sempre tenint en compte que quan més conegudes siguen les cares que ens representen i les nostres propostes polítiques, millor. En açò consisteix la vertadera política de baix cap a dalt, que ben feta, ens hauria de portar a l’èxit electoral.
Ara, a més, comptem a l’avantatge de tindre 300 regidors i regidores al llarg del país, i un grup parlamentari a les Corts Valencianes que dóna aixopluc a les necessitats polítiques dels nostres col·lectius i grups municipals. Caldrà aprofitar-ho bé. Com caldrà saber fer un bon ús del nostre lideratge dins d’este grup, ara que el nostre Secretari General, Enric Morera, n’ostenta la sindicatura.
Tot açò ho haurem d’adobar amb una bona formació. Cal que tots nosaltres, cadascun en el seu àmbit, tinga clara la tasca a realitzar i tinga al seu abast les millor eines per dur-la a terme.
Amb l’esforç de totes i tots els que ens estimem este país, ho aconseguirem, estic segura. Bon i fructífer any 2010!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Bon any Pepa. Personalment i politicament ens aniria molt be una tercera força política per frenar el bipartidisme i crear noves maneres d'informació que ens arrelen al nostre País. Ara a nivell País Valencia molts patim una mena de vergonya de tenir els representants que tenim. El teu amic Jordi.