28.9.08

ARA, MAITE PEIRÓ

Ara li ha tocat a Maite Peiró, la regidora del BLOC a l'Alqueria de la Comtessa, a la Safor. Uns fatxes es van dedicar a tirar pedres als pacífics manifestants del Correllengua de Gandia, a aquells i aquelles, incloses criatures, que van anar a rebre la flama per la llengua. I una d’eixes pedres va anar a parar a la cara de Maite que va quedar malferida. Ha necessitar dotze punts de sutura i té la cara i l’ull tan inflats que ni tan sols pot veure; està esperant que la visite l’oftalmòleg. La policia mirava i no feia res. La impunitat dels agressors va ser total.
Malauradament no és l’únic cas. Santi Rosado, de Mislata, Alex Crespo de València, i tants d’altres que la llista es faria molt llarga, han estat víctimes dels atacs dels violents de la ultra dreta valenciana.
Estem farts. Estem cansats de tindre por per la nostra integritat física, que ens cremem les seus, que ens pinten les parets amb dianes, que ens agredesquen verbalment i física. I estem farts de que ni la Delegació del govern del PSOE, ni la Conselleria de Governació del PP, facen res, estem farts de que miren cap a un altre costat. Ja ens vam entrevistar amb l’anterior Delegat del Govern per este tema, i ara ho farem amb el nou.
No anem a quedar-nos de braços creuats davant del terrorisme que patim els nacionalistes, els progressistes i el món associatiu. Exigirem la investigació d’estos atacs, com ja ho estem fent des de la Plataforma contra la Impunitat, en la que el BLOC participa.
Ara s’acosta el 9 d’octubre, dia nacional del País Valencià, i estes sempre són dades crítiques per a nosaltres, tots els anys passa alguna cosa, hi ha alguna agressió. Que prenguen bona nota els responsables de les forces de seguretat i que no deixen que enguany també tinguem desgràcies. Nosaltres, des de la direcció del BLOC, farem tot el que ens pertoca per protegir els nostres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sols donar el recolzament a Maite Peiró des de Daimús. No hi ha dret que callen la boca les forces de seguretat. Front a tot som persones, cadascú és lliure de pensar el que vulga.

A la fi ens haurem de agafar la justícia per la nostra part.

Salut i País.

Anònim ha dit...

Recolzar tots els pacifistes, la llibertat d'expressió i pensament. Defensar els lluitadors de les llibertats individuals i col·lectives. Recordar que amb la por no es guanya res i van perdent-se moltes coses sense adonar-se'n. Volen crear la por, com qualsevol terrorista, volen atemorir-nos, disuadir-nos, convencer-nos amb agressions com en temps dels grisos. Ma mare em deia "no vajes que rebràs bastó" i ara demanem, ingenus de nosaltres, que els hereus d'aquelles forces, diuen que reciclades, ens defensen.... Jo, nacionalista i amb segells del BLOC, a les darreres el·lecions, estava "protegit" per un Policia Nacional jove que lluia a la pistola l'aliga imperial dins la bandera roja i gualda...

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

jo no dic que la cosa estiga mal, per que ho esta segur.

Pero un aenquesta publicada al " EL PAIS", es molt sospitosa, sobre tot pense que es una mena de preparar el cami a Alarte.

A part de que no publiquen el univers de l'enquesta ni quan esta feta ni ninguna dada que em duga a vore amb quines condicions esta feta.

Es a dir han preguntat a 30 persones a castelló 150 a valencia i 90 a alacant ????

Han preguntat a pobles de mes de 25.000 o de mes de 50.000 o de quan ???

En fi " EL PAIS" un arma mes al costat d'Alarte. com "El Mundo" ho esta al costat de Camps.

UNA DICTADURA MEDIATICA AL SERVICI DEL PODER QUE ELS DONA DE MENJAR.

Pk EL PAÍS i EL MUNDO sobreviurien sense les subvecions i les compres masives de diaris que fa el estat i la generalitat ????

MORERA UNA COSA QU EPODRIES FER ES CONSEGIR LES DADES DE QUANS DIARIS COMPRA l'ADMINISTRACIó TOTS ELDIES A ESTA GENTOLA (pais, mundo, etc...) a vore en temps de crisi quans diners ens costa als valencians la broma de substentar-los.